Sales and Service Support [Finland]


 

Huom! Haethan tehtävää alla olevan linkin kautta, sillä rekrytointi hoidetaan ulkopuolisen kumppanin kanssa:
https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/sales-and-service-support-paulig-helsinki/15093903
Etsimme Pauligille myynnin tuen asiantuntijaa. Tässä työssä sinua odottavat mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit ja kokenut, yhteen hiileen puhaltava tiimi. Jos arvostat työntekijöihinsä sitoutuvaa työnantajaa ja hyvää yhteishenkeä, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
Kuvaus
Pauligin Sales & Service Supportissa sinulla on ensiarvoisen tärkeä rooli ensiluokkaisen asiakaspalvelun toteutumisessa ja kollegojesi onnistumisten tukemisessa. Tämä on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka nautit asiakaspalvelun ja myynnin tuen tehtävistä, ja olet asiakaspalveluhenkinen, monipuolisista työtehtävistä nauttiva tiimipelaaja. Vastaat muun muassa myyntitilausten vastaanotosta, luomisesta ja hallinnoinnista, ylläpidät sopimusrekisteriä ja huolehdit virheettömästä laskutuksesta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, mutta odotamme sinulta jo kertynyttä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tämä on oiva mahdollisuus myynnin tuesta innostuvalle henkilölle, jolla on halu kehittää omaa asiantuntijuuttaan. Positio tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa vastuualuettasi myynnin tuen tehtävissä.
Työtehtävät
  • Asiakasdatan hallinta ja ylläpito ERP-järjestelmässä
  • Sopimushallintaan liittyvät työtehtävät
  • Raportointi ja yhteenvetojen laadinta
  • Laskutushallinta
  • Sisäisten sidosryhmien ja asiakaspalvelutiimin tukeminen
Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä roolisi sisällä ja laajentaa vastuutasi myynnin tuen tehtävissä.
Mitä haemme?
  • Soveltuvaa kaupallista koulutustaustaa
  • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Aikaisempaa ERP-järjestelmäkokemusta sekä kiinnostusta työskennellä erilaisten järjestelmien parissa
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista englannin ja suomen kielen taitoa
  • SAP tai Infor M3 osaaminen nähdään hakijan eduksi
Työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn johtamiseen. Arvostamme lisäksi vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä halukkuutta tiimityöskentelyyn.
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.
Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.
Paulig on perheomisteinen elintarvikeyritys, joka rakentaa uutta ja vastuullista ruokakulttuuria – sekä ihmisille että maapallolle. Pauligilta saa kaikkea maistuvaa: kahvia ja kylmiä juomia, Tex Mex- ja snacks -tuotteita, mausteita sekä kasvipohjaisia vaihtoehtoja. Yrityksen brändejä ovat Paulig, Santa Maria, Risenta, Poco Loco ja Zanuy. Vuonna 2022 Pauligin liikevaihto oli 1,1 miljardia euroa ja konsernin palveluksessa on 2 300 työntekijää 13 eri maassa. He kaikki panostavat lupaukseen ”For a life full of flavour”.
www.pauliggroup.com


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال